Viini-Web Viini-Web.net

Los Monteros Crianza

Punaviini
Espanja
Bodegas Murviedro
Valencia
Koko 0.75 l
Hinta 8.98 e
Keskitäyteläinen

Tap5a (01/2014)
Arvostelu:
Todella hyvä viini, täyteläinen ja hyvä jälkimaku.Liharuuan kanssa eriomainen.
Hinta/Laatu:
Knud (10/2012)
Arvostelu:
Marjainen miellyttävä tuoksu yllättää heti alussa. Täyteläinen, tasapainoinen, lämmin, tosin myös luumuisen paksu.
Hinta/Laatu:
ROCK€ the COOL (04/2011)
Arvostelu:
Arvoituksellinen vastakohtaisuuksien viini. En pitänyt, mutta viini jäi mietityttämään, ja luulen, että hamassa tulevaisuudessa saattaisin jopa alkaa nauttimaan siitä.
Hinta/Laatu:
trophy (04/2011)
Arvostelu:
Tämä oli todella positiivinen tuttavuus, pidin paljon!
Hinta/Laatu:
masaborgir (01/2011)
Arvostelu:
erittäin miellyttävä makukokemus. huonoa sanottavaa ei tule mieleen. ei kuitenkaan mikään tajunnanräjäyttäjä. perus varma.
Hinta/Laatu:
Henkka (04/2010)
Arvostelu:
Vuoden eurooppalainen punaviini alle 9 euron luokassa Helsingin viinimessuilla 2010. Tulee olemaan vakioviininä kesän grilliaterioiden yhteydessä.
Hinta/Laatu:
M&M (12/2007)
Arvostelu:
Viini oli hyvää; siinä oli makua ja luonnetta, kuitenkin sitä oli helppo nauttia. Erittäin hyvä all round viini.
Hinta/Laatu:
JN (10/2007)
Arvostelu:
Varsin miellyttävä kokemus. Sopivasti avautunut, runsas, kirpeän marjaisa (ripaus vadelmaa) ja aavistuksen paahteinen (kahvinen) kokonaisuus. Ensi kosketukseni monastrell-rypäleeseen.
Hinta/Laatu:
Aave (07/2007)
Arvostelu:
Ensikertaa maistoin tätä viiniä ja nimenomaan vuosikertaa 2005, joka ei enää ole puhdas monastrell-viini. Harmillista sinänsä. Tässä oli puolet tempranilloa ja puolet monastrellia.

Viini itsessään oli täyteläisen keskitäyteläinen, voimakkaan luumuinen ja maussa oli myös kypsiä marjoja, lakritsaa, nahkaa, hentoa vaniljaa ja häivähdys kahvia. Hieman karheat tanniinit. Kaikkinensa aivan ookoo espanjalainen. Laittaisin silti euron lisää ja ostaisin 100-% monastrellia eli Héculaa.
Hinta/Laatu:
Kupariseppä (04/2007)
Arvostelu:
Takuuvarma ostos, vahva ja lämmin. Mukavan tuhti ja tämäkän täyteläinen. Tätä voi viedä tuliaiseksi hyvälle ystävälle kylmänä pakkasiltana.
Hinta/Laatu:
Koti-sommelier (10/2006)
Arvostelu:
Voimakas ja täyteläinen, mutta samaan aikaan pyöreä ja lämmin. Jälkimaku jää hieman kiristämään suuta, jos pullo on juuri avattu, mutta auetessaan viini pehmenee. Kypsää ja tuhtia marjaisuutta tuoksussa ja maussa.

Viini on tehty Monastrell-rypäleestä, jota tunnetaan eteläisessä Rhônessa nimellä Mourvèdre. Rhônessa ei puhtaita lajikeviinejä Mourvèdrestä ole, mutta on silti mielenkiintoista pohtia tämän viinin suhdetta eteläisen Rhônen sekoiteviineihin, joissa Mourvèdre on yhtenä osatekijänä mukana. Jotain yhteistä tämän ja Rhônen välillä löytyy, vaikka Espanjan aurinko taitaakin olla vielä paljon kuumempi ja polttavampi kuin Rhônen laakson.
Hinta/Laatu:
Tupe (03/2006)
Arvostelu:
Erittäin hyvä / edullinen punaviini possun seuraksi tai vaikka seurustelu viiniksi. Täyteläinen, mutta ei liian tanniininen. Sopivan mausteinen. Hyvä ostos, ei jätä kylmäksi!
Hinta/Laatu: